Korszerű sertéstenyésztési felszerelés

Az ISV Feed&Consulting cég lenyűgöző termékkínálatában, amely kiváló eredményeket szavatol a farmokon, kimagasló helyet foglal el a világhírű gyártók, mint amilyen például az Aco Funki, az FM Grupo, a Monoflo, a Himel, a Loda, az Agritech és a Weda sertéstenyésztési felszerelése.

Az isv.rs honlapon található Sertéstenyésztési felszerelés c. rovat révén Ön is megismerkedhet az összes szükséges részlettel, a még bővebb információkért pedig tárcsázza a 069/122-88-82-es mobilszámot.

A meglevő felszereléssel kapcsolatos adatokon kívül, folyamatosan értesítjük Önt az újonnan érkező kellékekről, amelyekkel tovább korszerűsítheti és fejlesztheti termelését.

Az említett rovaton belül a felkínált termékek képtára is szerepel.

Az alábbi idézet tükrözi a felszerelés gazdag választékát és egyedi minőségét:

"A gazdaságos sertéstartás elengedhetetlen kelléke a megfelelő, jól felszerelt fiaztató, illetve malacnevelő kutrica. Az európai szabványoknak megfelelően a fiaztatókat három méretben kínáljuk (szélesség, hossz) 1.6x2.4, 1.7x2.4, 1.8x2.4 m. A malacnevelő kutrica nagyságát ígény szerint alakítjuk ki,  figyelembe véve a legújabb előirásokat, vagyis 1 malac=0,3 m2 helyigény.

A Weda fiaztató box felszereltsége: padlórács, fűtőlap, infra lámpa, malackuckó, malac- illetve kocaetető és -itató, valamint hossz- és keresztirányban a kocához igazítható kocaleszorító, amely el van látva kocalerogyás-gátlóval és malacmenekítővel".

Bővebb információkért tárcsázza a 069/122-88-82 telefonszámot.

Home HÍREK ARCHÍVUMA Időszerű-aktuelno Korszerű sertéstenyésztési felszerelés

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!