Az ISV gazdag kínálata a topolyai "Expo 2019" kiállításon

Az ISV Feed&Consulting részt vesz még egy látványos rendezvényen, amelyen bemutatja gazdag kínálatát.

Topolyán ugyanis sor kerül a hagyományos Mezőgazdasági és Gazdasági Kiállításra, amelyet ezúttal szeptember 6-ától 8-áig tartják meg a Tržnica Közvállalat csarnokában és annak környékén.

Az Expo 2019 kiváló alkalmat nyújt, hogy egy helyen nagy számú üzletember, termelő, fogyasztó és érdeklődő polgár találkozzon, ötleteket és tapasztalatokat cseréljen és új üzleti kapcsolatokat építsen.

A sokéves hagyomány, valamint az egyre több hazai és külföldi kiállító bizonyítja ezen rendezvény jelentőségét.

A kiállítók: mezőgazdasági termelők, a mezőgazdaság különböző ágazataival foglalkozó cégek, valamint számos más gazdasági területeken működő vállalatok.

Az ISV kínálata az Expo 2019 kiállításon is várhatóan kedvező fogadtatásra talál. Bőven akad ok a derűlátásra, hiszen az ISV az elmúlt időszakban számos olyan újdonságot vezetett be, amely az állattenyésztés fejlődését szolgálja. Kibővült a premixek egyébként is gazdag választéka, továbbá a kínálatban szerepel a vilaghírű gyártók sertéstenyésztési felszerelése: kutricák, etetők, itatók stb.

A látogatóknak emellett alkalmuk lesz megismerkedni a Mesterséges Termékenyítő Központra vonatkozó összes részlettel. Mint ismeretes, az ISV Topolyán nyitotta meg az említett Központot.

Látogassa meg Ön is Expo 2019 kiállítást és ismerkedjen meg az ISV kínálatával! 

Home HÍREK ARCHÍVUMA Időszerű-aktuelno Az ISV gazdag kínálata a topolyai "Expo 2019" kiállításon

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!